Landschap in een pan

Met Landschap in een pan vertelden we het verhaal achter een gerecht, het belang van deze maaltijden en hoe een moderne kok hiermee omgaat. Verhalen werden afgewisseld met amuses en spoken word om zo nóg meer smaak te geven. Bezoekers legden hun oor te luister bij Landschap in een pan en proefden aan maaltijden met een rijke geschiedenis.

Chico Arts is pianist en producer en schittert op producties van verschillende muzikanten en rappers. Daarnaast produceert hij zijn eigen werk, springt hij met enige regelmaat op het podium en werkt hij als zelfstandig kok. Als kok werkte Chico op verschillende plaatsen in Nijmegen, maar vooral voor Mama Zita, de foodtruck en het cateringbedrijf van zijn familie. Hoewel Mama Zita is gespecialiseerd in Surinaamse specialiteiten met een Javaanse invloed, is Chico van alle markten thuis. Met zijn muziek vertelt Chico verhalen en zo ook met zijn eten. Tijdens Nieuwe Tijd verzorgt hij een hapje met een verhaal, een klassieker die voor velen van ons geen klassieker is, écht fusion.

Disci (Simon Mamahit) is een Nijmeegse rapper en de vaste presentator van Mensen Zeggen Dingen. Met het album Gekkenwerk (2015) speelde hij een Popronde en verscheidene shows, van het Valkhof Festival tot de kleine 3 Meter Sessies. Disci maakte deel uit van de eclectische hiphopband Altijd Onderweg, die kleine festivals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje afging en het album MAAN. produceerde. Daarnaast toerde Disci met Mensen Zeggen Dingen langs festivals en clubavonden in Nederland. Naast artiest is Disci ook inhoudelijk betrokken bij urban initiatieven in Gelderland als adviseur en zakelijk leider van Beatwise Nijmegen.