Talkpoeder

Talkpoeder is een liveperformance waarbij schrijvers en muzikanten elkaar op het podium ontmoeten. Iedere editie worden nieuwe schrijvers en muzikanten aan elkaar gekoppeld en improviseren zij met elkaar op het podium. De schrijvers dragen voor uit eigen werk, de muzikanten reageren er muzikaal op. Op die manier versterken beide praktijken elkaar en leren de makers hun werk met een nieuwe blik te benaderen. Dit levert iedere keer weer inspirerende samenwerkingen op, waar niet alleen het publiek, maar ook de makers zelf heel veel uithalen.

Op Nieuwe Types gingen schrijvers Nicole Kaandorp en Edan Azulay met muzikanten Miriam Moczko en Rinus Aarts uit de Basis in Nijmegen de samenwerking aan.

Over De Basis
De Basis creëert dé ultieme omgeving voor ambitieuze muzikanten en producers om zich te ontwikkelen als maker en stappen te zetten in hun carrière. Een plek om samen te kunnen werken, elkaar te adviseren en te inspireren. Er is ook veel ruimte voor talentontwikkeling en ze helpen je om ambitie om te zetten in succes. Wat ooit een iconische popconcertzaal was, is nu een muzikaal toonaangevend ecosysteem.

Scroll naar boven